Afbeelding
Foto: André de Boer

De Biltse Harmonie speelde op het online-symposion van Stichting Rozenkruis

2 november 2020 om 11:00 Algemeen

De Koninklijke Biltse Harmonie speelde een prominente rol in de online symposion-documentaire ‘Chaos - Vrijheid - Liefde’ die in Bilthoven is opgenomen en op de laatste dag van oktober is uitgezonden. Dirigent Peter Kleine Schaars laat kijkers het verschil horen tussen de situatie waarin de muzikanten alleen doen wat ze zelf leuk vinden en de situatie waarin ze hun muziek op elkaar afstemmen. 

Bilthoven - Vorig jaar had Stichting Rozenkruis haar jaarlijkse najaarssymposion op het conferentiecentrum Renova in Bilthoven gepland op zaterdag 31 oktober 2020. Afgelopen zomer was duidelijk dat het in verband met landelijke maatregelen niet toegestaan en verantwoord zou zijn om zo’n vijfhonderd deelnemers te ontvangen. Daarom besloot de organisator aan trouwe symposionbezoekers en andere belangstellenden een online-impressie te geven van hoe de dag had kunnen zijn. 

Tijdens een werkweek van jonge rozenkruisers in augustus 2020 zijn er opnamen gemaakt voor een productie van 36 minuten die op zaterdag 31 oktober is uitgezonden, en die voor iedereen beschikbaar blijft op Youtube en Facebook. De videofragmenten van de uitvoering van de Biltse Harmonie zijn daarin hoogtepunten. Kijk op: https://youtu.be/sIgwu4rG51Q

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie