Mantelzorgers maken kans op gratis massage

30 oktober 2020 om 10:41 Algemeen

In het kader van de Dag van de Mantelzorg op 10 november geven drie Holos massagepraktijken in de gemeente de Bilt samen tien gratis massages aan mantelzorgers. In heel Nederland doen meer dan 50 collegamasseurs & massagetherapeuten van het Holos Netwerk mee aan deze actie voor mantelzorgers.

De Bilt - Waarom? Mantelzorgers zijn de stille helden van ons land. Ogenschijnlijk zorgen mantelzorgers moeiteloos voor een naaste die afhankelijk is van hun zorg, steun en aandacht. Soms kan mantelzorg zo’n fysieke en emotionele belasting geven, dat mantelzorgers er zelf aan onderdoor dreigen te gaan.

De verantwoordelijkheden en problemen in de mantelzorg zijn groot. Omdat het vaak gaat om een langdurige periode van zorg, is het belangrijk dat mantelzorgers goed voor zichzelf blijven zorgen. Voldoende tijd nemen om uit te rusten en te ontspannen hoort daarbij. Even het hoofd laten rusten en het lijf de aandacht geven die het verdient. Even op adem komen. Een Holos Massage is dan letterlijk en figuurlijk een verademing.

In De Bilt doen masseurs Dorine Zwaan, Anneke van Holstein en Afke Bohle mee aan de actie. Vanzelfsprekend worden de nodige coronamaatregelen in acht genomen. De mantelzorger wordt hierover geïnformeerd bij het maken van de afspraak.

Op de Landelijke Dag van de Mantelzorg op 10 november, worden mantelzorgers in heel Nederland gewaardeerd voor hun tomeloze inzet. Kent u een mantelzorger bij u in de buurt die u wilt verrassen met een gratis Holos Massage? Meld hem of haar dan aan met een naam en telefoonnummer via e-mail: mantelzorg@mensdebilt.nlOp 10 november worden de tien massageplaatsen vergeven. Voor de overige aangemelde mantelzorgers is een kortingsbon beschikbaar.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie