Een kaart schrijven
Een kaart schrijven Foto: Anthony Shkraba

Geef om elKAAR(T)

Algemeen

Bezorg iemand een glimlach met de feestdagen en geeft een wenskaart deze decembermaand. Een klein gebaar wat een groot verschil kan maken. Veel mensen zijn, speciaal in coronatijd, alleen en voelen zich soms eenzaam. Om ouderen die niet veel mensen ontmoeten en niet veel buiten komen een hart onder de riem te steken start Bibliotheek Idea een kaarten inzamelingsactie: Geef om elKAAR(T).

Hoe kun je meedoen?
Schrijf een persoonlijke boodschap, gedachte of gedicht op een kaart en lever deze in bij de Bibliotheek. Zelf een kaart maken of knutselen mag ook. Kinderen kunnen er een mooie tekening bij maken.
Heb je thuis onbeschreven kaarten over? Doneer deze dan in de inzameldoos in de Bibliotheek in Bilthoven, Bunnik, Maartensdijk, Soest, Soesterberg of Zeist. Deze kunnen dan door klanten ook worden gebruikt om te beschrijven. Heb je als bedrijf kaarten beschikbaar voor deze actie? Neem dan contact op met de betreffende bibliotheekvestiging.

Bibliotheek Idea verzamelt alle kaarten en zorgt voor verspreiding in verzorgingshuizen via onder andere de Bibliotheek Aan Huis.

Kaarten maken
Op woensdagmiddag 9 december kunnen kinderen in Bibliotheek Idea Bilthoven een kaart maken voor de actie. Idea zorgt voor knutselmateriaal. Deze activiteit is van 15.00 tot 17.00 uur.

advertentie