Cursist tijdens de cursus Tekenen/Schilderen bij het KunstenHuis
Cursist tijdens de cursus Tekenen/Schilderen bij het KunstenHuis Foto: Kunstenhuis

Coronaproof kennismaken met de beeldende lessen in het KunstenHuis

23 oktober 2020 om 12:17 Algemeen

Bezig zijn met kunst is erg belangrijk, ook in deze tijd. Of je nu ontspanning, inspiratie of verdieping zoekt: vanaf 9 november is het mogelijk om kennis te maken met de beeldende lessen van het KunstenHuis via verschillende korte cursussen van vier lessen. 

Zeist - De korte cursussen starten vanaf 9 november. In vier lessen maak je kennis met een nieuwe techniek, vind je verdieping in een opdracht of ga je op een experimentele manier aan de slag. Zo is er een cursus portrettekenen in houtskool, of kun je modelschetsen naar aanleiding van kunstenares Caren van Herwaarden.

Deze korte lesblokken zijn ideaal om te ontdekken of een cursus goed bij je past. Na het volgen van de vier lessen is het altijd mogelijk om verder in te stromen in de jaarcursus, waarin je tot het eind van het seizoen lessen kunt volgen. Mochten de maatregelen rondom het coronavirus nog veranderen, kunnen de korte cursussen verplaatst worden naar een later moment in het jaar.

Coronaproof

In het KunstenHuis worden de maatregelen rondom het coronavirus vanzelfsprekend nauwkeurig nageleefd. De ateliers hebben een vaste indeling om de 1,5 meter afstand te waarborgen, er wordt goed geventileerd en er wordt gewerkt met mondkapjes. Op deze manier is er sprake van een goede en veilige lesomgeving.

Het is ook nog steeds mogelijk om een vrijblijvende proefles te doen. Mail naar cursussen@kunstenhuis.nl om een proefles aan te vragen.

Kijk op www.kunstenhuis.nl/beeldend voor meer informatie over de korte cursussen en om in te schrijven!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie