Kom proefspelen in Muziekschool De Bilt
Kom proefspelen in Muziekschool De Bilt

Proeflesdag Muziekschool De BIlt - Zeist: kies je instrument

24 september 2020 om 15:46 Algemeen

De Bilt- Op zaterdag 10 oktober van 10:00-14:00 uur kun je bij KunstenHuis Muziekschool De Bilt-Zeist een gratis proefles komen volgen op één of meerdere instrumenten naar keuze. Het aanbod bestaat uit meer dan 30 instrumenten: van accordeon tot viool, van dwarsfluit tot zang. De proeflesdag vindt plaats op beide leslocaties: De Klinker, Markt 3 in Zeist en Het Lichtruim, Planetenplein 2 in Bilthoven.

Proeflessen

Heb je altijd al saxofoon willen spelen of wil je verder komen dan de douche met het zingen? Meld je dan aan voor maximaal twee proeflessen op instrumenten naar keuze. De proeflessen duren 20 minuten. Op zaterdag 10 oktober kun je in zowel De Klinker in Zeist als Het Lichtruim in Bilthoven kennis maken met verschillende instrumenten zoals dwarsfluit, elektrisch gitaar, slagwerk, piano en trompet. Het volledige aanbod bestaat uit meer dan 30 instrumenten en is te vinden op de website: kunstenhuis.nl/muziek

Première en Poppremière

Het KunstenHuis heeft een nieuw programma ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 8 jaar Première. Zij krijgen dan wekelijks naast een instrumentale les ook een groepsles. Ze leren op het gehoor spelen en werken aan een brede muzikale ontwikkeling: samenspelen en zingen, voor elkaar spelen en notatie. Speciaal voor popmuzikanten tussen 9 en 13 jaar is er Poppremière waarbij hij of zij naast de individuele les ook meteen in een echte band gaat spelen!

Samen muziek maken is dé activiteit bij uitstek die blij en gelukkig maakt. Je ontdekt onvermoede kanten van jezelf, het is een uitlaatklep, het laat je schoonheid ervaren en plezier hebben in een gezellige groep.

Aanmelden

Aanmelden voor een proefles van 20 minuten kan tot 7 oktober via email naar muziek@kunstenhuis.nl o.v.v. naam, leeftijd, locatie (De Klinker of Het Lichtruim) en instrument (maximaal 2 instrumenten).

Wanneer: Zaterdag 10 oktober 2020

Tijd: 10:00-14:00 uur

Waar: De Klinker, Markt 3, Zeist

Het Lichtruim, Planetenplein 2, Bilthoven

Aanmelden: muziek@kunstenhuis.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie