Als je 1,5 meter afstand moet houden is de dug-out al snel vol, dus de reservespelers zitten op stoelen.
Als je 1,5 meter afstand moet houden is de dug-out al snel vol, dus de reservespelers zitten op stoelen.

Een mooi eerste weekend met wedstrijden voor NOVA

28 augustus 2020 om 11:21 Algemeen

De Bilt - Het is weer begonnen! De spelers hebben er lang op moeten wachten en het is met alle coronamaatregelen nog niet als vanouds, maar wat is iedereen blij dat ze weer wedstrijden tegen andere clubs kunnen spelen. Zaterdag 22 augustus speelden de eerste NOVA-teams een oefenwedstrijd en had de selectie het jaarlijkse ‘selectieweekend’ waarin altijd een speciale rol ligt weggelegd voor teambuilding.

Oefenwedstrijden
7 maart 2020 speelden alle NOVA-teams de laatste wedstrijden. Daarna legde Corona het einde van de zaal- en de tweede helft van de veldcompetitie volledig plat. Afgelopen zaterdag werden er eindelijk weer wedstrijden gespeeld tegen andere verenigingen. De selectie speelde tegen het Duitse Schweriner KC, NOVA 3 tegen Spirit en de A1 tegen Reeuwijk.

Met de nodige maatregelen
De teams pasten zich aan aan de coronamaatregelen: zij bespraken niet in de kleedkamers (maar op het veld), gaven elkaar en de scheidsrechter geen hand of high five (maar een ‘elleboogje’ of een ‘voetje’) en de reservespelers zaten op 1,5 meter van elkaar. Fijn om op aangepaste wijze gewoon te kunnen sporten!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie