Bij Beach Irene begint donderdag een open beachtennisavond. Foto Bert Treep
Bij Beach Irene begint donderdag een open beachtennisavond. Foto Bert Treep Foto: Bert Treep

Liefhebbers beachtennis kunnen hun hart ophalen

31 juli 2020 om 11:21 Algemeen

Wie beachtvollybal zegt, zegt Irene Beach. Maar daar kan nu ook worden getennist. Oftewel beachtennis. Op donderdagavond 6 augustus is er een open beachttennisavond.

Bilthoven - Irene Beach bekend als zeer sterke en brede volleybalvereniging waar zowel recreatief als op hoog niveau wordt gevolleybald.

Met de toplocatie in het Sportpark Larenstein waar maar liefst 12 vaste professionele velden liggen met een terras, staat het elke avond vol met enthousiaste beachsporters.

Irene Beach ziet echter een mooie kans om de beachsporters behalve het beachvolleybal ook beachtennis aan te kunnen bieden.

Daarvoor werd een paar weken terug voor het eerst een succesvolle clinic op touw gezet. De enthousiaste reacties zijn aanleiding geweest om op 6 Augustus te beginnen met een Open Beachtennisavond. Op de donderdagavond van 19-20.30 uur is iedereen welkom om mee te doen. Voor slechts 8.50 euro per keer krijg je les van Joeri Ertner (beachtennisschool Vincente) met aansluitend wat partijtjes spelen tegen elkaar.

Aanmelden kan door een mailtje of berichtje te sturen naar info@btsv.nl of 06-55730369.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie