Afbeelding
Foto:

Meijenhagen Open ook in 2020 groot succes

Algemeen

De Bilt - De 37e editie van het open toernooi van tennisverenging Meijenhagen zit erop. Toen de Nederlandse tennisbond eind juni bekend maakte dat tenniswedstrijden toch werden toegestaan vanaf 1 juli, besloot LTV Meijenhagen het jaarlijkse open toernooi weer te organiseren. Met een paar aanpassingen, zoals langere speeltijden, een verkorte derde set en minder plekken voor toeschouwers, kon er in ieder geval weer getennist worden!

Ondanks de korte inschrijftijd meldden zich 300 deelnemers en werden in negen dagen meer dan 200 wedstrijden gespeeld op de gravelbanen in De Bilt. Voor het eerst werd de indeling gemaakt op actuele rating, waardoor deelnemers zeer aan elkaar gewaagd waren.

In de hoogste categorie (3) bij de dames was de Groningse Willie Nijborg voor het vijfde jaar op rij de sterkste. Ondanks verlies op de finaledag in drie sets van Loris de Vries uit Heemskerk, werd Nijborg eerste in de poule. Bij de heren (cat. 2) was de ongeplaatste Amersfoorter Roeland Schriemer de sterkste. Ook in het dubbelspel pakte hij de titel, samen met Roy van de Ven.

Winnaar damesenkel A: Willie Nijborg

advertentie