Moving Maartensdijk 2020 in de Vierstee

Algemeen

ingezonden

Na het succes van de eerste Moving Maartensdijk (begin 2019) kon het natuurlijk niet anders, dan dat Moving Maartensdijk begin 2020 een vervolg krijgt. Op donderdag 2 en vrijdag 3 januari a.s. organiseert Stichting Vierstee 2.0 in samenwerking met Number EighT dit sportieve evenement voor jong en oud.

Maartensdijk - Moving Maartensdijk is een 2-daags evenement voor alle inwoners van Maartensdijk en omstreken. Vrijwel alle lokale sportclubs, verenigingen, stichtingen, fysiotherapeuten en andere vrijwilligers doen eraan mee. Zij geven met plezier tijdens het evenement actieve workshops, open lessen of andersoortige gezellige activiteiten waardoor Moving Maartensdijk 2020 een heel groot en bijzonder evenement gaat worden!

Doel van Moving Maartensdijk is om gezamenlijk sportief en gezellig het nieuwe jaar te beginnen. Daarnaast kan iedere inwoner ervaren wat er allemaal op sportief en actief gebied in Maartensdijk wordt aangeboden, zowel voor jongeren als ouderen.

Een greep uit het enorme aanbod van activiteiten dat tijdens Moving Maartensdijk in de Vierstee aangeboden zal worden:

Klaverjassen, Voetbal workshops, trainingen, voetbaltoernooi, Judo lessen, dans workshops, peuter- en kleutergym, koersbal, korfbal trainingen, oud-Hollandse spelletjes en sjoelen, pilatus workshop, springkussens, badminton, tennis, scouting speurtocht, schaken en dammen en dromenvanger knutselen.

Een barista zal tijdens al deze activiteiten voor de beste koffie van Maartensdijk zorgen. Voor alle kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen zijn er dus meer dan voldoende leuke activiteiten!

Tijdens Moving Maartensdijk worden er ook twee grote activiteiten georganiseerd. Op donderdagavond 2 januari a.s. is er een zaalvoetbaltoernooi voor jongeren en op vrijdagavond 3 januari is er een black light volleybaltoernooi. Voor beide toernooien dient u zich via de website www.viersteee.nl in te schrijven. Inschrijving is mogelijk op individuele basis en per team.

Op vrijdag 3 januari vanaf 20.30 uur wordt Moving Maartensdijk 2020 afgesloten met een gezellige nieuwjaarsborrel. Hiervoor is iedereen, van jong tot oud, uitgenodigd om onder het genot van een hapje en drankje gezellig na te praten, elkaar te ontmoeten en het nieuwe jaar in te luiden.

advertentie