Afbeelding
Foto: Persgroep

Nieuwjaar

26 december 2019 om 10:00 Algemeen

Concert in het HF Witte Centrum

De Bilt - Zondag 5 januari a.s. organiseert het Cultureel & Vergader Centrum H.F. Witte traditiegetrouw het nieuwjaarsconcert. Dit concert wordt gegeven door het Groot Harmonieorkest van de Koninklijke Biltse Harmonie olv Vincent van den Bijlaard. Dit jaar is de muzikale inhoud gericht op het thema feest. In een populair lichtklassiek programma komt dit tot uitdrukking. Het belooft dus een gezellige en feestelijke middag te worden. De presentatie is wederom in handen van Frank Drost.

De laatste jaren is de publieke belangstelling voor het Nieuwjaarsconcert enorm gegroeid. Om teleurstelling te voorkomen is het raadzaam vroegtijdig toegangskaarten te kopen .

Voorverkoop : Vanaf 1 december bij het Cultureel Centrum aan het Henri Dunantplein 4 te De Bilt. Indien voorradig zijn er ook voor aanvang van het concert kaarten verkrijgbaar. Het concert begint om 14.00 uur, de zaal is open vanaf 13.30 uur. Toegangskaarten kosten 8 euro per stuk.

Nieuwjaars- receptie

De Bilt - Het gemeentebestuur houdt jaar nieuwjaarsreceptie op donderdag 9 januari vanaf 19.30 uur in de Mathildezaal van het gemeentehuis in Bilthoven. Burgemeester Sjoerd Potters zal die avond zijn nieuwjaarstoespraak uitspreken. Een ieder is van harte welkom!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie