Faja Lobi - SVM 2 - 2

Jubileum goal van Mike de Kok levert geen winst op

Met Bas Temme centraal in de verdediging en Jordy van der Lee naast Mike de Kok in de basis maar nog zonder de van een vakantie genietende Kevin Timman liet SVM bij vlagen goed en snel voetbal zien. Al binnen een kwartier spelen had Mike de Kok de 0-1 kunnen scoren, maar hij strandde op de FajaLobikds goalie. Maar dezelfde Mike de Kok scoorde even later zijn 80e! doelpunt voor de geel blauwen dankzij een prima bal van Wessel Schuller: 0-1. De gastheren werden met af en toe goed combinatiespel wel wat gevaarlijker maar kwamen niet tot echte kansen. Jammer dat de ervaren Roy Wijman gewisseld moest worden. Toch bleef SVM met snelle counters gevaarlijk. Perry van der Bunt had de 0-2 kunnen scoren maar deed dit niet.

SVM ging in de 2e helft op jacht naar meer doelpunten. En het verdiende 2e doelpunt kwam er dankzij weer een goede voorzet van Mike de Kok die Jordy van der Lee in staat stelde om zijn doelpunt mee te pikken. SVM slaagde er maar niet in om de bevrijdende 3e goal te maken. SVM wisselde goede spelmomenten af met veel te vaak snel balverlies. Door dit onnodige balverlies scoorde FajaLobikds na een klein kwartier in de 2e helft 1-2.SVM toonde veerkracht en kreeg ook kansen. Jordi van der Lee kreeg de mooiste kans om de voorsprong te vergroten maar miste. Schoten van Mike de Kok net over. Het lukt allemaal niet. Onoplettendheid aan SVM kant werd met nog 10 minuten te spelen door FajaLobikds direct afgestraft. 2-2. SVM probeerde het wel maar kon geen potten meer breken.

Hercules dat zelf met 5-0 won is nu kampioen en promoveert rechtstreeks naar de 3e klasse. Ook EDO won en loert op de 2e plek in de competitie. SVM ontvangt EDO de volgende week thuis en weet wat het moet doen om deze plek vast te houden. SVM zal dan wel uit een ander vaatje moeten tappen. Op bezoek bij EDO heeft SVM toen onnodig verloren dus met de motivatie zal het zeker goed zitten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden