Het thema van de kinderboekenweek dit jaar is 'Reis mee!'. Foto: Bob Dmyt
Het thema van de kinderboekenweek dit jaar is 'Reis mee!'. Foto: Bob Dmyt Foto: Bob Dmyt

Kinderboekenweek komt eraan! Reis mee!

24 september 2019 om 16:32 Algemeen

Stap in en ga mee op avontuur! De Kinderboekenweek is dit jaar van 2 t/m 13 oktober en het thema is Reis mee! Speur, feest en reis jij ook mee in Bibliotheek Idea?

Bilthoven - Kinderen vanaf 6 jaar kunnen tijdens de Kinderboekenweek gratis meespeuren in de Bibliotheek. De zoektocht begint na schooltijd en in Bilthoven ook op zaterdag om 10 uur. Iedereen krijgt na afloop een cadeautje.

Te land, ter zee en in de lucht-feest

Op 5 oktober is in Bibliotheek Idea Bilthoven het Te land, ter zee en in de lucht-feest! Kom aan boord en feest mee op een avond vol workshops. Je kunt in een luchtballon stappen, een virtuele reis maken of een dansje doen. Natuurlijk zijn er ook lekkere hapjes en drankjes verkrijgbaar. Kinderen mogen ook verkleed komen.

Het feest is van 18 - 20 uur voor kids van 6 t/m 10 jaar. Toegang: leden; 5 euro, niet leden 7,5 euro. Opgeven via: ideacultuur.nl/kinderboekenweek.

Kinderboekenfeest!

Reis 6 oktober mee met leuke en spannende activiteiten rond kinderboeken en beroemde kinderboekenschrijvers. Bezoek ook de spannende theatervoorstelling ‘Grootmoeders grote oren’ van Jacques Vriens. Start: 12.30 uur, Figi Zeist. Leeftijd: 4 t/m 12 jaar. Toegang: 7,5 euro via Figi Zeist

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie