wedstrijdverslag SVM

23 september 2019 om 09:56 Algemeen

Eerste winst is binnen.

Vv De Dreef was voor het op bezoek zijnde SVM een onbekende tegenstander. De eerste helft kenmerkte zich als rommelig. SVM was gevaarlijker en kreeg ook direct wat kansjes. Het bleef het eerste half uur bij speldenprikken. En volkomen onverdiend hielpen het geel blauwen de gastheren aan de 1-0. Maar dan heeft SVM de altijd hardwerkende plaaggeest Mike de Kok in de spits. Binnen 2 minuten was het 1-1- na goed doorzetten van Jordi van der Lee.En SVM had voor de rust al op voorsprong moeten komen, zowel Mike Boshuis als ook Mike de Kok misten.

Na de rust trok een ongewijzigd SVM het initiatief naar zich toe. Jordi van der Lee zorgde voor de 1-2 en even later zette Nicky Engel Jordi vrij voor de keeper en SVM kwam op 1-3. Uit een prima aanval scoorde de goed spelende Stijn Orsel de 1-4. Even een moment van verslapping in de SVM-verdediging betekende de 2-4. Jordi van der Lee had de 2-5 op de pantoffel maar wist de doelman niet te passeren. SVM had gezien de kansen meer verdiend.

De volgende week een echte derby thuis tegen het ook goed gestarte VIOD uit Tienhoven.