Afbeelding

Persbericht RIVM

30 juni 2019 om 19:25 Algemeen

Medewerkers RIVM zingen met bewoners d`Amandelboom

Zo`n 25 medewerkers van het Bureau Directieraad van het RIVM brachten op dinsdag 20 juni jl. een bezoek aan woonzorgcentrum d`Amandelboom. Daar verzorgde een deel van hen een meezingmiddag voor, en met bewoners. Het andere deel deed diverse tuinklussen. Met deze teammiddag toonde het RIVM haar maatschappelijke betrokkenheid en leverde zo een concrete bijdrage aan de Biltse samenleving.


De bewoners van d`Amandelboom werden ontvangen in hun eigen restaurant, met koffie, thee en zelfgebakken taart. Daniel Mourad van het RIVM bracht op de piano diverse liedjes van lang vervlogen tijden ten gehore. Bewoners en bedrijfsvrijwilligers werden van harte uitgenodigd om gezamenlijk mee te zingen.

Terwijl de muziek zorgde voor mooie verbindingen tussen de bewoners en medewerkers van het RIVM, werd door andere RIVM`ers hard gewerkt in de tuin. Vrijwilligers wiedden onkruid, maaiden gras en spoten tuinmeubilair schoon. Na een intensieve en mooie middag was er een afsluitend etentje in sociaal restaurant Bij De Tijd voor het Bureau Directieraad van het RIVM.

RIVM: `Middenin de samenleving`
RIVM is een maatschappelijk betrokken organisatie en wil graag middenin de samenleving staan. Als founder is zij al een aantal jaren verbonden aan Samen voor De Bilt. “Het was bijzonder om samen met collega’s te gaan voor een personeelsuitje waarbij je, ook al is het maar kort, echt iets kan meemaken met de bewoners van d’Amandelboom”, aldus Lisa Schipper van het RIVM.


Maatschappelijk Betrokken
Samen voor De Bilt organiseerde de middag, samen met het RIVM en d`Amandelboom. Deze stichting legt verbindingen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties en organiseert allerlei activiteiten. Zo wil zij de maatschappelijke betrokkenheid in gemeente De Bilt bevorderen.


Ook actief worden?
Wilt u, samen met collega`s, ook actief zijn in de Biltse samenleving, neem dan contact op met Judith Boezewinkel van Samen voor De Bilt: judith@samenvoordebilt.nl of 06 – 11 56 49 57.
.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie