PERSBERICHT regionaal: Nationale Wandelcoachdag Bilthoven

Op zaterdag 25 mei 2019 kun je veelal gratis kennismaken met wandelcoaching tijdens de 8ste Nationale Wandel- & Natuur CoachDag (NWCD). Geen 'Nordic walking' of sportbegeleiding, maar mentale coaching in de buitenlucht. De natuur wordt ingezet als hulpmiddel. In Bilthoven is Lucia Hieltjes Coaching en Training actief. Meld je aan en loop met haar mee. Vertrekpunt is: Waterhoenlaan 12 Bilthoven.

Zo'n 70 tot 80 wandelcoaches in het hele land bieden 25 mei deze gratis kennismaking aan. Hun achtergronden zijn divers, van natuureducatie tot mindfulness, maar ze hebben één ding gemeen: ze gaan samen met jou op pad en dan in gesprek. Dat praat echt heel anders, minder confronterend en meer meedenkend.

"Laatst wandelde ik met iemand die niet blij was met zijn huidige situatie", vertelt Lucia Hieltjes. "Het viel mij op dat zijn voeten over het bospad sloften en dat hij naar de grond keek. Toen we bij een kruispunt kwamen waar een kronkelig pad en een recht pad elkaar kruisten, vroeg ik hem zijn pad te kiezen. Hij keek verbaasd op, nam de omgeving in zich op en koos het kronkelende pad. Zijn tred werd kwiek en hij werd nieuwsgierig naar wat er achter elke bocht te vinden was. Hij zag in dat hij zelf de keuze mag maken, waar hij blij van wordt."

De Nationale WandelCoachDag is bedoeld om de bekendheid van Wandel- en Natuurcoaching te vergroten. Met een website, een twitteraccount en een facebookpagina worden mensen uitgenodigd om zaterdag 25 mei mee te doen met kennismakingsactiviteiten. Doe ook mee en meld je aan via de website. Je wordt met open armen ontvangen!

Meer informatie over deze vorm van coaching in Bilthoven vind je op www.coachinglh.nl.

Meer informatie:

Lucia Hieltjes Coaching en Training: 06-40634625
www.coachinglh.nl

www.nationalewandelcoachdag.nl
https://www.facebook.com/nationalewandelcoachdag

https://twitter.com/WandelCoachDag

De Nationale WandelCoachDag wordt in 2019 voor de 8ste keer georganiseerd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden