Doelpuntenmaker Wessel Schuller. FOTO: Jeroen Kemp
Doelpuntenmaker Wessel Schuller. FOTO: Jeroen Kemp Foto: Jeroen Kemp

Wedstrijdverslag SVM

26 mei 2019 om 16:40 Algemeen

SVM stelt de 2e plek veilig

SVM toonde karakter en nam mede dankzij goed keeperwerk van Boris van het Land de drie punten mee naar huis. Trainer Kevin Ligtermoet kan met zijn selectie en staf terugzien op een goed resultaat. Lang mee gedaan om het kampioenschap, een periodetitel op zak en als 2e eindigen in de competitie. Op bezoek bij het honderd jarige Elinkwijk toonde SVM-karakter en creëerde ook de meeste kansen. Elinkwijk kwam door een goed schot na een klein half uur spelen op de 1-0 voorsprong. Vlak voor het rust maakte uit een prima aanval en een goede voorzet van Joey el Bouti wie anders dan Mike de Kok de gelijkmaker.

De tweede helft ging een beter SVM op jacht naar de voorsprong. Elinkwijk bleef af en toe gevaarlijk maar de SVM doelman bleek niet te passeren.Frank van Brenk, Mike de Kok slaagden er niet in op te scoren. bleek niet te passeren. Pas in de laatste minuut lukte het Wessel Schuller dankzij Perry van den Bunt om de 1-2 binnen te tikken. Hierdoor werd SVM 2e in de eindstand. Aanstaande zaterdag begint SVM thuis aan de nacompetitie voor promotie naar de 3e klasse tegen een oude bekende SVP uit Veenendaal.