Thea Beckman naar vier voedselbanken

27 maart 2019 om 16:11 Algemeen

Bilthoven - Onder het motto ‘Geef een boek cadeau’ startte de Bilthovense Boekhandel een actie voor Stichting Voedselbank De Bilt. Want ook al was in deze landelijke campagne het boek Kruistocht in Spijkerbroek van Thea Beckman voor slechts 2,5 euro te koop, zelfs dat is voor sommige gezinnen niet te betalen.

Om ook deze kinderen te bereiken en een leeservaring rijker te maken, riep men bij de boekhandel op om Kruistocht in spijkerbroek te doneren. De reacties op deze actie waren positief en u doneerde dan ook massaal. Zo veel, dat er uiteindelijk meerdere voedselbanken benaderd zijn om de boeken onder te verdelen.

Bij Stichting Voedselbank De Bilt, Stichtse Vecht, Zeist en Utrecht werden de boeken met veel enthousiasme ontvangen. De medewerkers van de Bilthovense Boekhandel willen iedereen bedanken die één of meer exemplaren gedoneerd hebben. Ze zijn blij met en trots op hun klanten!

Op 5 april a.s. gaat de landelijke campagne ‘Geef een prentenboek cadeau’ van start. Dan is Kikker is kikker van Max Velthuijs voor slechts 2 euro te koop. Bij Bilthovense Boekhandel willen ze ook voor de kinderen in deze leeftijd boeken aan de voedselbank(en) doneren. Doet u dan ook weer mee?

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie