Afbeelding
foto GPTW

Lindenhaeghe #6 in Top Tien Great Workplaces Nederland

27 maart 2019 om 15:58 Algemeen

Persbericht

Opleidingsinstituut Lindenhaeghe ontving gisteravond de Great Place to Work-award uit handen van cabaretier en ‘meestervoorspeller’ Viggo Waas tijdens het Top 10-event van Great Place to Work in Amsterdam. De opleider uit Bilthoven eindigde als zesde en mag zich weer een jaar lang officieel een Great Workplace noemen.

Voor financieel directeur Kees Antens is de feestvreugde compleet. ‘Het was natuurlijk al fantastisch toen we in februari te horen kregen dat we als Great Workplace weer in de Top 10 stonden, maar dat we maar liefst 4 plaatsen hoger zouden eindigen dan de vorige keer, dat is de kers op de taart. Ik ben echt zó trots!’

Talent om successen te vieren

In 2017 eindigde Lindenhaeghe als tiende. Net als toen gooien ook dit jaar de vitaliteitsprogramma’s voor medewerkers hoge ogen, alsmede de mogelijkheden die het personeel heeft op gebied van persoonlijke ontwikkeling. Zo wordt jaarlijks een opleidingsbudget beschikbaar gesteld en kunnen collega’s zich inschrijven voor verschillende vaardighedentrainingen. Great Place to Work sprak lovende woorden over ‘het talent’ van de organisatie om successen te vieren en de gastvrijheid die alle medewerkers uitstralen.

Great Place to Work

Great Place to Work® onderzoekt al ruim 25 jaar de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de positieve antwoorden van medewerkers op een vragenlijst van 58 stellingen en de evaluatie van het werkgeversbeleid wordt de lijst van Best Workplaces van Nederland bepaald. Alleen organisaties die op beide onderdelen de minimum score halen, mogen een jaarlang de Best Workplace-titel voeren.

Trotse oprichters

Oprichters Mike Schilperoort en Patrick van der Spek zijn ook trots. Mike Schilperoort: “Het feit dat onze medewerkers Lindenhaeghe zo positief beoordelen, is het mooiste compliment dat ik kan bedenken.’ Patrick van der Spek vult aan: ‘We zullen dit succes uiteraard uitgebreid vieren. Dat is namelijk één van de dingen waar we erg goed in zijn: successen vieren!’

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie