Afbeelding
Foto: Hans Lebbe

Biltse ondernemers bij startup

28 februari 2019 om 14:34 Algemeen

De Bilt - De ondernemers van Business Contact De Bilt (BCB) waren onlangs op bezoek bij startup Rocketstyle. In 2017 is Raymond de Vries met zijn onderneming gestart als ZZP’er en is door zijn unieke aanpak in korte tijd gegroeid naar een bedrijf met vijf medewerkers. Onlangs verhuisden zij naar een nieuw onderkomen. “Een mooie gelegenheid om de collega-ondernemers uit te nodigen,” vertelt Raymond.

Rocketstyle helpt bedrijven aan efficiënte online marketing strategieën. “De resultaatgerichte aanpak gecombineerd met een persoonlijke werkwijze zorgt er voor dat wij nét dat beetje extra kunnen leveren”, vertelt Raymond. “Daarnaast valt of staat het te behalen resultaat bij de expertise van het team. Wil je een website die klanten oplevert? Begin dan niet bij een designer maar bij een marketeer zoals wij dat zijn,” is zijn stellige mening. “Iemand die je helpt met het formuleren van een propositie. Bouw daar vervolgens samen met een designer en developer een website om heen.”

Deze werkwijze past Rocketstyle toe door een specifieke benadering. Dit houdt in dat Rocketstyle het bedrijf door een aantal fases heen helpt en daar per bedrijfssector een unieke methode voor ontwikkelt. “Op dit moment zijn we dit aan het uitrollen voor de retail,” vervolgt de enthousiaste ondernemer. “Om zo winkeliers te helpen de online mogelijkheden te benutten en dat is broodnodig.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie