FC De Bilt – FC Almere

18 februari 2019 om 09:27 Sport

In 2015 promoveerden de FC’s uit Almere en De Bilt naar de tweede klasse en op zaterdag 14 februari jl. bestreden ze elkaar voor de 10ekeer. In de eerdere confrontaties waren de Biltse mannen meestal de winnaars en dat leek ook zo te zijn in wedstrijd nummer 10.

In de vierde minuut opende FC Almere de score, maar in de eerste helft zette FC De Bilt orde op zaken en scoorden Robin Notenboom (1x) en Marcel Melissen (2x) schitterende doelpunten en zo ging men rusten met een 1-3 stand op het scorebord.

Kort na rust scoorde Almere de aansluitingstreffer en enkele minuten later zelfs de gelijkmaker. Daarna kon deze wedstrijd nog alle kanten op. Helaas viel het kwartje voor de Biltse koplopers naar de verkeerde kant. FC Almere scoorde de 4-3 en dat was tevens de eindstand. Het was stil in de bus, maar er was ook een gevoel van : volgende week gaan we er voor!

Wat deden de concurrenten? Veensche Boys verloor, Delta Sports en Waterwijk wonnen.