SVM thuis nog ongeslagen!

11 februari 2019 om 08:53 Algemeen

Maartensdijk - SVM speelde met de wind mee de eerste 10 minuten goed en kreeg enkele niet te missen kansen om op voorsprong te komen tegen FC Driebergen. Maar het verdiende doelpunt viel niet. Langzaam maar zeker nam FC Driebergen het initiatief over en ging beter om met de stormachtige wind. De geel blauwen leden te vaak en te snel balverlies. Na ruim 20 minuten spelen werd de niet geheel fitte Lorenzo van Zijl gewisseld voor de ervaren centrale verdediger Wessel Schuller. In de goal bij SVM stond vanmiddag de niet te passeren Boris van het land. SVM kwam niet verder dan wat plaagstootjes en mocht blij zijn dat de rust gehaald werd zonder een tegendoelpunt.

Was het begin van de 2e helft nog voor FC Driebergen. Chester Kemp voorkwam knap de 0-1.SVM kwam steeds beter in de wedstrijd en creëerde kansen. Goede schoten en kopballen, maar nog geen voorsprong. Trainer Kevin Ligtermoet bracht met nog een kwartier te spelen Stijn Orsel als extra spits in het veld. FC Driebergen moest terug. Het was nu wachten op de verdiende voorsprong. Die kwam in de 80e minuut met een schitterend doelpunt van de altijd gevaarlijke Mike de Kok. Eindelijk werd hard werken beloond. SVM wilde wel meer maar scoorde niet.

SVM blijft thuis ongeslagen en doet volop mee voor de bovenste twee plaatsen.

De volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Vliegdorp.