Afbeelding
Foto: Asta Diepen Stöpler

Gerald van Laar 48 jaar vrijwilliger Rode Kruis

11 januari 2019 om 13:27 Algemeen

Gerald van Laar is een Rode Kruis-vrijwilliger in hart en nieren. Ruim 48 jaar geleden begon hij aan een lange vrijwilligersloopbaan bij het Rode Kruis. Donderdagavond werd hij voor deze uitzonderlijke prestatie terecht in het zonnetje gezet door zijn collega’s uit Zeist, Heuvelrug en De Bilt.

door Asta Diepen Stöpler

ZEIST - Wat heeft Gerald allemaal gedaan binnen onze organisatie? Heel veel: EHBO’er zijn bij talloze evenementen, verlenen van noodhulp, sociaal vervoer, begeleiding geven tijdens vakanties, hulp aan vluchtelingen en magazijnbeheer.
Oud-voorzitter van Rode Kruis Zeist, Koos de Heij somde in zijn bedanktoespraak nog veel meer activiteiten op die Van Laar heeft uitgevoerd sinds hij zich in maart 1970 aanmeldde. Vanwege gezondheidsproblemen kan hij helaas niet meer actief zijn bij zijn geliefde organisatie.

Van Laar ging donderdag niets vermoedend naar de aangekondigde nieuwjaarsreceptie voor de vrijwilligers van het Rode Kruis Zeist, De Bilt en Heuvelrug in het verenigingsgebouw aan de Kwartellaan in Zeist. Bij binnenkomst zongen de ruim 30 aanwezigen een hartelijk welkomstlied. Ook ontving hij een herdenkingsspeld van het Rode Kruis en kreeg hij diverse cadeaus.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie