De Lions overhandigen een cheque voor nieuwe computers voor de Stichting Eet Mee.
De Lions overhandigen een cheque voor nieuwe computers voor de Stichting Eet Mee.

Kerstcadeau voor Eet Mee met extra warmte

16 december 2018 om 14:57 Algemeen

Hou je van samen eten, verrassende ontmoetingen, een mooi gesprek met onbekenden? Dan is Eet Mee echt iets voor jou. Doe mee als eetadres en kook voor gasten bij jou thuis of geef je op als gast en eet bij iemand thuis.

Bilthoven - Al jaren draagt Stichting Eet Mee op deze wijze bij aan het oplossen van eenzaamheid en stimuleren van integratie, voor alleenstaanden en vluchtelingen in onze gemeente.

De samenleving samen verbinden, door een praatje te maken met een buurtgenoot die je normaal nooit spreekt of een ander te helpen aan sociale contacten. “Fijn dat de Lions hierin bijdraagt met nieuwe computers, die we als vrijwilligersorganisatie hard nodig hebben,” aldus Annelies Kastein (initiatiefnemer van Stichting Eet Mee).

Mente Bousema (lid Lions): “Als Lions steunen wij graag initiatieven, die lokaal van betekenis zijn. Met een kleine bijdrage proberen we daarbij net het verschil te maken. Onze donaties brengen we bijeen door het verkopen van door ons zelf gekloofd haarhout uit de Biltse bossen. Inwoners kunnen dit bestellen via Lionshout.nl. Wij noemen het hout met wat extra warmte.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie