3 en 4 januari 2019, Moving Maartensdijk 2019 in de Vierstee

16 december 2018 om 13:48 Algemeen

Op donderdag 3 en vrijdag 4 januari organiseert Stichting Vierstee 2.0 in samenwerking met Number EighT weer een evenement in de Vierstee in Maartensdijk: Moving Maartensdijk 2019.

Moving Maartensdijk is een tweedaags evenement voor alle inwoners van Maartensdijk. Vrijwel alle lokale sportclubs, verenigingen, stichtingen, fysiotherapeuten, initiatieven, etc. doen er aan mee. Zij geven met plezier deze dagen actieve workshops, open lessen of andersoortige gezellige activiteiten waardoor Moving Maartensdijk 2019 een heel groot en bijzonder evenement gaat worden!

Doel van Moving Maartensdijk is om gezamenlijk sportief en gezellig het nieuwe jaar te beginnen. Daarnaast kan iedere inwoner ervaren wat er allemaal op sportief en actief gebied in Maartensdijk wordt aangeboden.

Een greep uit het enorme aanbod van activiteiten welke er deze dagen in de Vierstee aangeboden gaan worden:

Klaverjassen
Voetbal workshops en trainingen en voetbaltoernooi
Judo lessen
Dans workshops
Peuter en kleuter gym
Workshops Mindfulness
Workshop streetvoetbal en Pannaveld voetballen
Hockey workshop voor 65+ ers
Koersbal
Korfbal trainingen
Oud Hollandse spelletjes en sjoelen
Pilatus workshops
Springkussens
Badminton
Kickboxen
Workshop Let’s burn that calories
Lees Marathon in de bibliotheek

Ook kunnen er gedurende beide dagen vrij of in toernooi vorm E-Games gespeeld worden. Dit dan bijvoorbeeld FIFA 19, Fortnite en Minecraft. Op donderdag 3 januari is er een workshop (kosten Euro 5 per deelnemer) robotjes bouwen. Een barista zal voor bij al deze activiteiten voor de allerlekkerste koffie van heel Maartensdijk zorgen. Voor alle kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen zijn er dus meer dan voldoende leuke activiteiten!

Voor ouderen welke niet goed zelfstandig naar en van de Vierstee kunnen komen kan Mens De Bilt vervoer organiseren. U kunt bij Mens De Bilt informeren naar de mogelijkheden.

Op vrijdag 4 januari vanaf 20.30 uur wordt Moving Maartensdijk 2019 afgesloten met een gezellige nieuwjaarsborrel. Hiervoor is iedereen, van jong tot oud, uitgenodigd om onder het genot van een hapje en drankje na te praten, elkaar te ontmoeten en het nieuwe jaar in te luiden. DJ Ronald Valk zal de muziek verzorgen.

Het totale programma van Moving Maartensdijk 2019 met alle tijden wordt binnenkort via een huis aan huis flyer en via de website www.vierstee.nl bekend gemaakt. Deelname is (exclusief de workshop Robotjes maken) dankzij alle partners en ondersteuners van Stichting Vierstee 2.0 gratis, een vrijwillige bijdrage ter dekking van de kosten wordt gewaardeerd.

Moving Maartensdijk wordt een geweldig leuk, gezellig, sportief en heel groot Maartensdijks evenement! Zet daarom 3 en 4 januari 2019 alvast op de kalender en doe mee!

www.vierstee.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie