Afbeelding
Foto: Aktiefoto

PK Sport Bosdijkloop

14 januari 2019 om 15:49 Algemeen

Toer Trimclub De Merel organiseert de 41e editie van dit gezellige hardloopevenement op zondag 17 februari. Het lijkt nog ver weg, maar over vijf en een halve week is het zover, dan klinkt in Vinkeveen het startschot.

Regio - Iedereen is van harte welkom bij deze winterse loop en kan zich nu reeds inschrijven.

Afstanden

De PK Sport Bosdijkloop heeft voor alle lopers een geschikte afstand. Voor de beginnende loper is er de 5-kilometerloop door de kern van Vinkeveen. De gevorderde lopers kunnen zich inschrijven voor de 10-kilometerloop of voor de halve marathon (deelname vanaf 16 jaar), beiden door het buitengebied van Vinkeveen. Deze afstanden zijn zowel geschikt voor wedstrijdlopers als voor recreanten. Ook is er een jeugdloop van 1 kilometer voor kinderen tot en met 12 jaar. Start en finish zijn vlakbij sporthal De Boei, Kerklaan 32, 3645 EV Vinkeveen. In de sporthal zijn kleedruimten, douches, foyer met horecafaciliteiten, tasseninname en EHBO aanwezig. Het parcours is vlak en over grotendeels verharde wegen. De kilometerpunten bij alle afstanden worden met grote kilometerborden aan de zijkant van de weg aangegeven, per afstand een andere kleur, en één bord per kilometer. Vele vrijwilligers zullen zorgdragen voor een veilige route.

Inschrijven

Meedoen is eenvoudig, ga naar www.inschrijven.nl. Voorinschrijving is mogelijk tot en met 14 februari. Op de dag zelf kun jij ook inschrijven in De Boei, vanaf 10.30 uur. Het inschrijfgeld bedraagt voor de 5 kilometer 6 euro en voor de 10 kilometer en de halve marathon 8 euro. Deelname aan de 1 kilometer Jeugdloop is gratis.

www.ttcdemerel.nl

Bijlage: De start van de 10 kilometer (Aktiefoto)

Auteur persbericht: Ger Hulsman (06-20086105)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie