SVM wint bekerwedstrijd door sterke 2e helft

10 september 2018 om 11:46 Algemeen

Maartensdijk - SVM begon de eerste thuiswedstrijd voor de beker veel te slap. Combinaties lukten onvoldoende en met een deze instelling scoor je zelf geen doelpunten. Tegenstander BZC 13 uit Hilversum speelde veel directer en was af en toe gevaarlijk. Keeper Justin Brink voorkwam de eerste 30 minuten dat BZC 13 op voorsprong kwam. SVM stelde er af en toe een spelde prikje tegen over. Door onoplettendheid in de SVM verdediging stond SVM bij de rust met 0-1 achter.

In de tweede helft speelde een herboren SVM BZC 31 van de mat.Door enkele omzettingen in het team en met de inbreng van 2 verse wissels nam SVM het initiatief. Al na een kleine 10 minuten viel uit een snelle aanval de gelijkmaker en weer enkele minuten later kwam SVM op de 2-1.De geel blauwen werden steeds gevaarlijker en bouwden de voorsprong uit naar 3-1.De uitslag had nog veel hoger kunnen zijn als de kansen beter waren benut. Vlak voor tijd werd het nog 3-2.Scheidsrechter Glenn Janson floot een sterke wedstrijd.

Een sterke 2e helft zorgde voor de winst.

Doelpunten makers: Mike de Kok 1 en Jordy van der Lee .De wisselspelers:Perry v d Bunt,Frank van Brenk en Mike Boshuis vielen goed in.

De volgende week zaterdag speelt SVM om 14.30 uur de laatste poulewedstrijd voor de beker tegen DOSC.