Foto:

Persbericht: Succesvol event in Zeist voor Hockey Dreams & Redbeans

Redbeans x Hockey Dreams Foundation

A future through hockey

Sport maakt je sterker. Je gaat ervan groeien. Fysiek en mentaal. En omdat we bij Redbeans fan zijn van hockey én van teamsport sponsoren we de Hockey Dreams Foundation. Samen trekken we op voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van jongeren in Zambia, Malawi en Uganda.

Het begint bij de coaches

De Hockey Dreams Foundation traint lokale hockeycoaches op sportief, educatief, persoonlijk en sociaal vlak. En zorgt ervoor dat de coaches hun school afmaken. Dat werkt aanstekelijk. Want de coaches dragen hun kennis over op de honderden kinderen die ze elke week trainen. Zo helpen we de hele community vooruit. De coaches organiseren ook hockeykampen en zetten competities op touw. Waardoor we uiteindelijk nog meer jongeren bereiken.

Inzamelen

Voor de Hockey Dreams Foundation zamelen we hockeysticks in. Die sticks gaan naar Afrika. Per stick doneert Redbeans bovendien € 5,- aan de Hockey Dreams Foundation.

Het resultaat

Afgelopen vrijdag 17 mei stonden de Redbeans koffiekar met de Hockey Dreams game op het terrein van Hockeyclub Phoenix in Zeist tijdens de Business Trophy. En hier hebben we samen ruim 100 sticks en een bedrag van ongeveer 1.400 Euro voor de Hockey Dreams Foundation ingezameld. Hockey Dreams Ambassadeur Bjorn Kellerman nam de cheque vanuit de club in ontvangst namens de organisatie. We zijn ontzettend blij en trots!

Bedankt Hockeyclub Phoenix en de Business Trophy 2019!

Meer berichten