Het Alexander Monro Ziekenhuis bestaat 5 jaar en is in deze periode uitgegroeid tot dé autoriteit op het gebied van borstzorg én patiëntbeleving.
Het Alexander Monro Ziekenhuis bestaat 5 jaar en is in deze periode uitgegroeid tot dé autoriteit op het gebied van borstzorg én patiëntbeleving.

Al 5 jaar excellente borstzorg

21 april 2018 om 14:00 Algemeen

Het Alexander Monro Ziekenhuis bestaat 5 jaar en is in deze periode uitgegroeid tot dé autoriteit op het gebied van borstzorg én patiëntbeleving. Specialisatie zorgt voor excellente medische resultaten en de hoogste patiënttevredenheid in Nederland, al 5 jaar een 9,5! Patiënten komen dan ook uit het hele land. De zorg is verzekerd.

Op 16 april 2013 opende het eerste gespecialiseerde ziekenhuis voor borst(kanker)zorg in Nederland haar deuren. Tot op de dag van vandaag is duidelijk voel- en zichtbaar dat dit unieke ziekenhuis vanuit het perspectief van de patiënt gerealiseerd is. Artsen en verpleegkundigen werken nauw samen en het multidisciplinaire team overlegt twee keer per dag; snel duidelijkheid en geen onnodige wachttijden. Hoogwaardige medische zorg en gastvrijheid gaan hier hand in hand.

Kwaliteit en aandacht zorgen voor een 9,5

De afgelopen 5 jaar is het Alexander Monro Ziekenhuis uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van borstzorg én patiëntbeleving. Al 5 jaar een 9,5 en mooie waarderingen op Zorgkaart Nederland onderschrijven dit. Huisartsen weten inmiddels dat hun patiënten in het Alexander Monro Ziekenhuis snel en zorgvuldig gediagnosticeerd worden. En patiënten ervaren dat hier tijd en aandacht is, ook voor hun dierbaren. Sinds 2016 is er een samenwerkingsverband met het UMC Utrecht. Deze samenwerking wordt steeds verder geïntensiveerd. Door deze samenwerking biedt het Alexander Monro Ziekenhuis aan alle patiënten het hele palet aan zorg-/behandelmogelijkheden aan.

Lustrumjaar

Dit jaar wordt op diverse momenten stilgestaan bij het lustrum. Op maandag 16 april was er gepaste aandacht voor patiënten, gasten en medewerkers. Op maandag 1 oktober wordt een mooie Breast Care Benefietavond georganiseerd, gevolgd door een Lustrum Symposium op donderdag 4 oktober.

www.alexandermonro.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie