Marielle Cornelissen en Mirande Waterlaat tussen een aantal te veilen kunstkavels voor de ALS Lenteloop 2018. FOTO: Els van Stratum
Marielle Cornelissen en Mirande Waterlaat tussen een aantal te veilen kunstkavels voor de ALS Lenteloop 2018. FOTO: Els van Stratum

(Kunst)veiling voor ALS Lenteloop

19 april 2018 om 08:00 Algemeen

Vanaf vrijdag 20 april gaat de online (kunst)veiling van start voor de ALS Lenteloop.

door Els van Stratum

Mirande Waterlaat, voorzitter van de Rabo ALS Lenteloop: “We hebben in totaal 18 kavels waar op geboden kan worden. Negen prachtige kunstwerken van verschillende kunstenaars en negen leuke activiteiten waaronder o.a. een total make over, een tuinontwerp een privé theatervoorstelling aan huis en een luxe overnachting voor twee personen inclusief ontbijt.

Op de website van de ALS Lenteloop is een button te vinden waarmee je direct op de veilingpagina terecht komt waar alle aangeboden kavels te zien zijn”.

Marielle Cornelissen, bestuurslid: “We bieden steeds een nieuwe kavel aan waar dan 2 tot 3 dagen op geboden kan worden”.

Mirande: “Op 26, 27 en 28 april tussen 14.00 uur en 17.30 uur, zijn de kijkdagen waarop alle negen te veilen kunstwerken bekeken kunnen worden bij Galerie Mi, Beethovenlaan 13 in Bilthoven. We zitten volop in de voorbereidingen voor de Lenteloop en ik kan al melden dat op 21 mei, na afloop van de loop om 16.30 uur Commissaris van de Koning Willibrord I.I. van Beek de cheque met de opbrengst zal overhandigen aan Prof. Dr. Jan H. Veldink van het ALS Centrum.

www.alslenteloop.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie