Afbeelding

KUNSTBENDE UTRECHT

29 maart 2018 om 09:31 Algemeen

Regio - De winnaars van Kunstbende Utrecht zijn bekend! Op zondag 25 maart beklom jong, creatief Utrechts talent het podium van de Stadsschouwburg tijdens de Voorronde van Kunstbende Utrecht. Uit de 150 deelnemers zijn acht winnaars gekozen die door gaan naar de landelijke finale. In de diverse zalen lieten de jonge talenten hun zelfgemaakte act zien in 1 van de 8 categorieën. In verschillende (eigen) stijlen. Alleen of met 2 of 3 of met een hele groep. Voor het eerst op een podium of ervaren doorzetters. Zij hadden het lef en het plezier om op het podium te staan! Daardoor zijn ze allen winnaars! De jury heeft de winnaars gekozen, die doorgaan naar de landelijke finale. Alle prijswinnaars krijgen een na traject bestaande uit coaching, workshops, masterclasses, meet & greets ter inspiratie en om hun talent verder te kunnen ontwikkelen. De 1e prijswinnaars gaan op 30 juni de strijd aan met de winnaars uit de andere regio’s voor een felbegeerde plek op een van de Mainstages.

In de categorie DJ haalde Hidenseek Hidde Klein Woud uit Bilthoven de eerste prijs en Luuk R Luc Rijnsent, eveneens uit Bilthoven, de derde prijs.

Kunstbende Utrecht wordt georganiseerd door het Utrechts Centrum voor de Kunsten. Kunstbende wordt o.a. mogelijk gemaakt door RaboBank, Fonds voor Cultuurparticipatie en ArtEZ.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie