Afbeelding

Burgemeester bezoekt ‘t Mereltje

15 maart 2018 om 11:11 Algemeen

Onlangs bracht burgemeester Sjoerd Potters een werkbezoek aan Kinderopvang ‘t Mereltje. Hij werd ontvangen op de locatie Planetenbaan door Jacqueline Teunissen directeur/eigenaar.

Bilthoven - De burgemeester was zeer geïnteresseerd in het wel en wee van de organisatie van ‘t Mereltje. Maar ook in de andere onderneming van Jacqueline, Bubbles & Blessings met Bed & Breakfast. Ook was hij geïnteresseerd in de ontwikkelingen op de Julianalaan, in de bouw van de nieuwe kinderopvang en de ideeën voor een eventueel zorghotel.

De kinderen vonden het leuk en toch wel een beetje spannend dat de burgemeester bij hen op bezoek kwam. In elke groep werd eerst een liedje gezongen ter verwelkoming van de burgemeester. Sjoerd Potters legde vervolgens aan de kinderen uit wat de burgemeester zoal doet. Ook dat hij verantwoordelijk is voor de veiligheid van de mensen en daardoor ook verantwoordelijk is voor de brandweer en de politie. Het was een plezierig bezoek, waar bij burgemeester Sjoerd Potters zijn waardering uitsprak over de professionele aanpak van ‘t Mereltje en van de prachtige locatie op de Planetenbaan.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie