Els van Stratum opening expositie Bouwman Boeken De Bilt
Els van Stratum opening expositie Bouwman Boeken De Bilt Foto: Hams Lebbe

Blues en boeken

14 maart 2018 om 11:10 Algemeen

De Bilt - Afgelopen vrijdag werd in Bouwman Cultuur Café aan de Hessenweg 168 de expositie van beeldend kunstenaar Els van Stratum officieel geopend. Els van Stratum is een bekende Biltse kunstenaar, die al jaren actief is in de gemeente. Zij is van oorsprong Limburgse en geboren in Munstergeleen. In 2004 is zij richting het westen verhuisd en woonachtig in de gemeente De Bilt. Haar passie is schilderen. De serie met blues- en muziekgezichten is het samenvoegen van de twee kunsten, de gedrevenheid en emotie van de muzikanten op het doek. Tijdens de opening trad het bluesduo The Vintage Brothers op. De expositie is nog tot en met 4 mei bij Boekhandel Bouwman te bezichtigen.
FOTO: Hans Lebbe

Els haar passie is schilderen. De serie met blues- en muziekgezichten is het samenvoegen van de twee kunsten, de gedrevenheid en emotie van de muzikanten op het doek. Naast schilderijen maakt Els ook beelden van klei en brons.

Tijdens de opening op vrijdag 9 maart tussen 16.00 en 17.00 uur treedt het Bluesduo The Vintage Brothers op. Els zal dan ook vertellen over haar schilderijen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie