Madeleine Bakker
Madeleine Bakker

CDA: weer vier jaar

13 januari 2018 om 18:37 Algemeen

Politieke column door Madeleine Bakker

Over twee maanden gaan we weer naar de stembus. Ditmaal voor politiek dichtbij: de gemeenteraadsverkiezingen.
Tijd om terug te blikken op de afgelopen periode maar vooral om vooruit te kijken.
Waarom CDA stemmen?

Om drie redenen: betrouwbaar, betrokken en bereid.

Stevige woorden, maar wel terecht. Laat ik uitleggen waarom.

Betrouwbaar, omdat we gerealiseerd hebben wat we beloofden.

Betrokken, omdat we in alle gemeentekernen naast de kiezer staan met diens belangen voorop, en

bereid, omdat we met een geweldige kandidatenlijst klaar staan voor de komende vier jaar.

Het is erg belangrijk om de financiële prestaties van de gemeente te benadrukken. Dat wij goed zijn omgegaan met uw belastinggeld staat voor mij vast, want de gemeentefinanciën staan er beter voor dan vier jaar geleden.

Maar er zijn meer voorbeelden. In de hele gemeente is onze veiligheid toegenomen, in Maartensdijk staat de compleet gerenoveerde Vierstee er prachtig bij, er wordt eindelijk gewerkt aan De Kwinkelier in Bilthoven en na jaren praten komt er nieuwbouw voor zwembad Brandenburg. Stuk voor stuk gerealiseerde CDA-ambities.

Daarnaast is de gemeente ook dichterbij gekomen bij inwoners die extra aandacht nodig hebben.

Zo kwam er een klantgericht zorgloket voor jong en oud en werd, met grote inzet van het CDA, een vurige wens van veel bewoners gerealiseerd door het opnieuw invoeren van het inloopspreekuur met wethouders.

Onze betrokkenheid met iedereen staat in de gemeentepolitiek voorop, omdat wij ons de komende vier jaar blijven inzetten voor de leefbare samenleving, met blijvende nadruk om dat samen met vrijwilligers, verenigingen en maatschappelijke organisaties te doen.

Bereid is het CDA zeker: met kandidaten uit alle zes dorpskernen in de top van de kandidatenlijst, staat het CDA midden tussen de inwoners.


Als het aan ons ligt, krijgt het betrouwbare beleid van de afgelopen vier jaar een sterk vervolg voor de komende periode.

Maar het ligt niet alleen aan ons: eerst bent u, de kiezer, aan de beurt. Als u voor ons gaat, zal het CDA er alles aan doen om verder te werken aan deze prachtige gemeente.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie