SVM redt het niet bij Benschop (staat online)

18 december 2017 om 14:49 Algemeen

Op bezoek bij koploper Benschop heeft SVM niet de drie punten mee naar huis kunnen nemen. SVM begon wat te slap aan de wedstrijd.Er werd tegen de koploper iets te veel ruimte weggegeven. Al na 3 minuten spelen kwam Benschop hierdoor op de 1-0 voorsprong. Langzaam maar zeker stroopte SVM de mouwen op en kwam beter in de wedstrijd, maar scoren deed SVM niet Benschop benutte de kansen beter en maakte voor het rust signaal de 2-0.

In de tweede helft toonde SVM wel strijdlust en inzet maar was niet bij machte om de wedstrijd te laten kantelen. SVM koesterde toch nog hoop toen Jordi van der Lee met nog 20 minuten te spelen de aansluitingstreffer maakte. Benschop behield de betere kansen en maakte in de laatste minuut nog 3-1.Benschop was toch een maatje te groot.

Na de winterstop kan SVM laten zien dat het weer weet wat winnen is. Dan is de ziekenboeg weer leeg.

Alex Temme, Diederick Haftemeijer en Bas van Dijk vielen goed in.