Afbeelding

Diploma’s uitgereikt aan SuperKids en AMVKids

Algemeen

Afgelopen week kregen de SuperKids en AMVKids van de Koninklijke Biltse Harmonie hun diploma’s tijdens hun laatste muziekles van de cursus.

De Bilt - De afgelopen weken hebben de SuperKids (kinderen uit groep 2 en 3 van de basisschool) onder leiding van Tatiana van der Heijde spelenderwijs kennisgemaakt met muziek, zang en dans. Tijdens de laatste les hebben ze liedjes gezongen en op kleine slagwerkinstrumentjes gespeeld. Er kwam een saxofoniste uit het orkest op bezoek, en de kinderen mochten uiteraard ook zelf proberen om even op de saxofoon te spelen! De les werd afgesloten met een dans waarbij ook de ouders en broertjes en zusjes van de SuperKids mee mochten doen. De AMV-kids (kinderen uit groep 4 en 5 van de basissschool) hebben tijdens de lessen gespeeld op klokkenspel en blokfluit en veel liedjes gezongen. Ook hebben ze kennisgemaakt met verschillende blaas- en slagwerkinstrumenten en vooral ontdekt hoe leuk het is om zelf muziek te maken!

Muziek maken

De cursus werd gegeven door Joke Firet. Op woensdag 10 januari gaat de volgende cursus AMV kids van start, en op vrijdag 12 januari begint de nieuwe cursus SuperKids. Meer informatie hierover verschijnt binnenkort op de website (www.biltseharmonie.nl) en de facebookpagina van de vereniging.

advertentie