Afbeelding

Boomspecialisten erbij

Algemeen

Hoefakker verwelkomde Aalt van Loo en Ries de Jongh samen met een vierkoppig team European Tree Workers. Het bedrijf uit De Bilt mag zich naar eigen zeggen daarmee ‘Dé boomspecialist van Nederland’ noemen.

De Bilt - Directeur Arno Hoefakker is blij dat de aanstelling nu een feit is. “Het is mooi dat wij onze nieuwe collega’s vanaf 1 december mochten verwelkomen. Ruim tien jaar geleden begonnen we met het planten van de eerste bomen. Nu werken we samen met onze opdrachtgevers aan de meest bijzondere projecten. Zoals voor Wildlands Adventure Zoo Emmen, waar we 39 grote bomen hebben geplant in slechts drie dagen. Het is een toonbeeld van wat wij kunnen. Waar we ook mee verder willen. Vandaar dat we blijven groeien.” Met de aanstelling van nieuwe collega’s, speelt Hoefakker in op het aantal toenemende projecten die boomspecialisatie vergen. Arno Hoefakker: “Steeds meer wordt er een beroep gedaan op onze uitgebreide kennis van en ervaring omtrent bomen. Dat varieert van het aanplanten van bomen onder ons unieke BZP (Boom Zeker Plan) en het verplanten van bomen tot snoeiwerkzaamheden. En van advisering en onderzoek tot ontwerp en uitvoering.” ‘’Opdrachtgevers vinden vooral onze mentaliteit doorslaggevend. Het zit in onze genen om iedere klus steeds weer slimmer en beter te doen!” Voor Hoefakker is de groei van het team boomspecialisten van groot belang om in de toenemende vraag naar boomprojecten te kunnen blijven voorzien.

De zeer ruime ervaring van Aalt en Ries past bij de op kwaliteitsgerichte filosofie van directeur Arno Hoefakker en zijn team.

Even voorstellen… Aalt en Ries

Aalt is ruim 35 jaar in de bomenbranche actief en het eerste aanspreekpunt binnen het team van Hoefakker boomspecialisten. Voor Ries is geen boom te groot om te kunnen verplanten. Hij heeft in 30 jaar al vele grote waardevolle bomen met succes verplant en deze projecten van A tot Z begeleid. Van risicoanalyse tot en met het opleveren aan het eind van de nazorgperiode.

Het team boomspecialisten van Hoefakker zorgt o.a. voor:Onderzoek en adviseringBomen in het ontwerpBomen planten en groeiplaatsinrichtingBoomZekerPlan (BZP)Bomen verplantenBomen in bakkenBomen snoeienGroeiplaatsverbetering bomenBomen verwijderen en vervangenBoombescherming bij werkzaamheden nabij bomenBoomveiligheidscontrole (BVC)European Tree Worker (ETW) en European Tree Technician (ETT)Stadsbomen en waterbuffering

Over Hoefakker – drie disciplines onder 1 dak

Familiebedrijf Hoefakker uit De Bilt is ruim 56 jaar actief op de meest uiteenlopende groenprojecten. Hoefakker laat drie disciplines optimaal samenwerken ‘Wij zijn hovenier, inrichter van buitenruimte en boomspecialist’, aldus Arno. Doordat onze vakspecialisten hun expertise en kunde delen, profiteren onze klanten van een optimale dienstverlening. Wij werken voor particulieren, overheid, bedrijven en eigenaren van groen erfgoed.

Toekomstvisie – stadsbomen als sleutel voor klimaatoplossingen

Hoefakker denkt in alles vooruit. Daarom staan we stil bij de klimaatverandering. Dit is van grote invloed op de leefomstandigheden in de stad. Extreme regenval en extreem droge periodes vragen om innovatieve ideeën en oplossingen. Hoe kunnen we met een nieuwe blik naar deze problemen kijken? Zodat de economie en de mensen er beter van worden. Dat is de centrale vraag. Hoefakker zoekt graag naar het antwoord en is daarbij vaak sparring- en kennispartner. Hoefakker heeft concrete oplossingen waarbij zij groen inzet om overvloedig regenwater te bufferen en hittestress tegen te gaan.

Op zoek naar nog meer European Tree Workers

Om nog beter op klantvragen te kunnen inspelen is Hoefakker momenteel op zoek naar nog meer ETW’ers.

advertentie