De Winter Deel-dagen komen er weer aan. FOTO: Petra Cremers
De Winter Deel-dagen komen er weer aan. FOTO: Petra Cremers Foto: Petra Cremers.

Winter Deel-dagen 2017: een gevarieerd aanbod

17 november 2017 om 20:18 Algemeen

Groenekan - Ook dit jaar zijn er Winter Deel-dagen op de boerderij van Gert-Jan en Irene Westeneng aan de Groenekanseweg 51 in Groenekan. Er zijn weer veel originele en lekkere producten te zien, te proeven en te kopen. De Winter Deel-dagen vinden plaats op vrijdag 24 november 2017 van 14.00 tot 20.00 uur en op zaterdag 25 november 2017 van 11.00 tot 16.00 uur.

Het aanbod

Op de sfeervol ingerichte oude deel van de boerderij laten deelnemers uit Groenekan en omgeving een gevarieerd aanbod aan producten zien: olijfolie, denim schorten, keramiek, woonaccessoires en brocante, fotokaarten, leuke spulletjes van textiel in frisse kleurtjes, tassen, sjaals en hoeden, sieraden, houtdraaiwerk, jams, chutneys, bonbons en heerlijke taarten. Stichting Re-Wildlife is aanwezig met wildspecialiteiten, informatie over natuur- en wildbeheer in Utrecht en gebruik van producten uit de natuur.

Ontmoetingsplek

In de gezellige tent van de ontmoetingsplek kunt u heerlijke zelfgemaakte erwtensoep en pompoensoep eten. Er is koffie, thee en warme chocolademelk met iets lekkers.

De Winter Deel-dagen zijn op vrijdag 24 november van 14 tot 20 uur en op zaterdag 25 november van 11 tot 16 uur. Het adres is Groenekanseweg 51 in Groenekan. U kunt parkeren op het erf, maar graag alleen op de met borden aangegeven plaatsen zodat het erf goed toegankelijk blijft. FOTO: Petra Cremers

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie