Ondanks grote leegstand om de Kwinkelier gaat Telecombinatie niet naar een ander centrum verhuizen.
Ondanks grote leegstand om de Kwinkelier gaat Telecombinatie niet naar een ander centrum verhuizen. "We zitten op de oude vertrouwde plek, maar dan een deur verder", aldus Lappain

Telecombinatie draagt warm hart toe

16 oktober 2017 om 16:43 Algemeen

Milo Lappain en Maurice Staveren zijn samen eigenaar van Telecombinatie in het winkelcentrum De Kwinkelier. Ondanks grote leegstand gaan zij niet naar een ander centrum verhuizen. “We zitten op de oude vertrouwde plek, maar dan een deur verder”, aldus Lappain.

BILTHOVEN – De winkel Telecombinatie verhuist van De Kwinkelier nummer 6 naar 7. “Deze locatie is ruim twee keer zo groot. We breiden ons assortiment uit”, vertelt Lappain. “Naast alles wat met een simkaart te maken heeft, gaan we ons ook richten op diensten voor het huishouden. Onder andere apparaten voor energie en alles-in-eenpakketten met internet, tv en bellen. En natuurlijk behouden we het mooie aanbod aan mobiele abonnementen en accessoires.”

Huishouden gedigitaliseerd

De eigenaren blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Lappain: “Wij werken echt naar de toekomst toe. We houden de dienstverlening nauwlettend in de gaten, bijvoorbeeld bij het digitaliseren van het huishouden. Denk hierbij aan een rookmelder die ook op je mobiel af gaat of een thermostaat die je van een grote afstand kan bedienen.”

Goede service

Lappain benadrukt dat het serviceniveau van Telecombinatie verder wordt verhoogd. “We bieden een veelzijdige reparatieservice. De klant komt met zijn apparaat binnen, kan lekker even zitten en ter plekke wordt de reparatie uitgevoerd. Door investering in het personeel wordt de wachttijd nog minder lang.”
“Ook helpen we bij problemen met mail, whastapp, Mac accounts, als iets is vast gelopen of bij een vol geheugen.”


“Het doel is om onze klanten nog beter te helpen”, aldus Lappain. “Wij denken echt mee met de klant. De verhuizing naar een groter pand wordt mede mogelijk gemaakt door onze trouwe klanten. We dragen hen en De Kwinkelier een warm hart toe. We mogen trots zijn dat zij regelmatig komen en hopen dat ze dat in de toekomst ook blijven doen.”


Vernieuwen en investeren

In februari 2012 zijn Lappain en Staveren begonnen met Telecombinatie. “De tijden zijn veranderd en het is nodig om te blijven vernieuwen”, vertelt Lappain. “Wij geloven in de winkelier en durven te investeren. Het is ons doel dat andere ondernemers van De Kwinkelier zien dat het goed gaat en dat ze ons voorbeeld volgen. Een mooie toekomst gaat niet vanzelf.”

Goede service waarmaken

Veel klanten zijn enthousiast over de winkel. Lappain: “Ze zien de moeite die wij afgelopen 5,5 jaar in de winkel hebben gestoken en gunnen ons deze uitbreiding. Mensen uit Bilthoven zijn loyaal en kritisch. Zij willen een goede service die wordt waargemaakt. Ze blijven trouwe klant van De Kwinkelier als er genoeg wordt vernieuwd en ze goed geholpen worden. Iedere winkel kan de perfecte plek zijn.”

De Kwinkelier 6

3722 AP Bilthoven

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie