Afbeelding
Foto: Jan Ruijne

FEEST!

29 augustus 2017 om 19:46 Algemeen

Ja we zijn jarig en het aftellen kan beginnen. 30 september vieren we dat het 100 jaar geleden is dat ons dorp de naam Bilthoven kreeg. Reden voor een feestje! En u weet het: ‘we hangen de slingers zelf weer op’.

Centjes bij elkaar gesprokkeld, met de Kwinkelier en met de winkeliers van het Centrum, een mooi plan bedacht en extra centjes van de gemeente toegezegd gekregen. Ja echt we krijgen prachtige banieren in het dorp.

U zult het straks leuk vinden om te komen kijken en u onder te laten dompelen in de dorpsactiviteiten. U draagt uw dorp ten slotte een warm hart toe en dus komt u even kijken wat er aan de hand is of wat er te beleven valt. Mooi zo!

Dat deed ik afgelopen zomer ook in Italië en op Terschelling. Ik had er geen spijt van. Hoe leuk is het om te kijken naar activiteiten, hoe knullig soms ook, maar goed bedoeld. Er is tijd en energie in gestoken; mensen doen hun best en dat wordt gehonoreerd door ons, wij het publiek zijn solidair en schenken aandacht en genieten van dat wat om ons heen gebeurt. Ja u leest het goed, zo simpel is het.

Dus kom op 30 september naar Bilthoven en kom genieten van de Parade, kom naar de kluskeet van Buurman en Buurman, of kom naar het Kronkelstraatje op de `Kwinkelier’ doe mee met het ‘walking dinner’ dat wordt georganiseerd door de samenwerkende horeca: voorgerechtje bij de één, hoofdgerecht bij weer een ander en dessert op een derde locatie. Laat u verrassen! Uw boekverkoper gaat dat zeker ook doen. Wij gaan deze dag terug in de tijd, organiseren een kleine prijsvraag, vieren 100 jaar Bilthoven met 100 jaar de Stijl. Presenteren koffie met Dudok en genieten vooral van deze feestelijke dag. Zet 30 september vooral in uw agenda onder vermelding van qualitiy time in Bilthoven!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie