Afbeelding

Broekman & Calis Makelaars verhuist naar Julianalaan

23 juni 2017 om 14:12 Algemeen

Bilthoven - Sinds dit voorjaar hebben Broekman & Calis Makelaars hun intrek genomen in een voormalige bakkerij aan de Julianalaan 30. Zaterdag 1 juli wordt het pand feestelijk geopend en is het open huis. Iedereen is welkom.

Het leuke pand op de hoek bij het Uilenpad stamt uit 1920 en heeft bijna 40 jaar leeggestaan. Maar nu is het pand grondig gerenoveerd en een aanwinst voor het centrum van Bilthoven. Annemargriet Broekman vertelt dat ze wel houdt van een uitdaging: “Geef mij maar een oud pand en ik maak er weer iets moois van. En nu weten we ook weer wat onze klanten meemaken als ze verhuizen en verbouwen,” voegt ze lachend toe. Deze praktische aanpak zie je terug in de benadering van deze makelaars. Voor iedere klant gaan ze opzoek naar de passende oplossing met persoonlijke aandacht voor de woonwensen.

Broekman en Calis Makelaars is een laagdrempelig makelaarskantoor waar je met alle woonvragen terecht kan. Van (zakelijke) verhuur tot de aan- of verkoop van je woning. “De woningmarkt zit duidelijk in de lift,” vertelt Peter Calis. “Een aankoopmakelaar kan dan echt het verschil maken en de mensen weten ons daarvoor te vinden. We kennen de markt en we kennen de omgeving.”

De verhuizing naar het nieuwe pand wordt feestelijk gevierd op zaterdag 1 juli met een open huis voor het winkelend publiek. Dan staat de koffie klaar en is iedereen welkom om binnen een kijkje te nemen.
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie