Er gebeuren al een hoop leuke dingen in Bilthoven. Hier een beeld van de Zeepkistenrace van twee weken geleden. FOTO: Hans Lebbe
Er gebeuren al een hoop leuke dingen in Bilthoven. Hier een beeld van de Zeepkistenrace van twee weken geleden. FOTO: Hans Lebbe

Bilthovens eeuwfeest moet knaller worden

24 juni 2017 om 17:01 Algemeen

Bilthoven - Ike Bekking van de Bilthovense Boekhandel schreef het recent al in haar column in de Biltsche Courant: in oktober dit jaar bestaat Bilthoven 100 jaar. Dat is niet alleen een historisch moment maar ook reden voor een feestje. Een feestje dat met elkaar moet worden vormgegeven. 
 
De evenementencommissie van de winkeliersvereniging heeft het voortouw genomen om dit jubileum feestelijk vorm te geven en in te kleuren. Bilthoven Centrum en de Kwinkelier staan zaterdag 30 september in het teken van het 1e Bilthovense Eeuwfeest; een dag met allerlei activiteiten en entertainment en met een link naar het verleden, het heden én de toekomst. 
 
Met diverse instanties worden momenteel ook de contouren vorm gegeven voor een publieksactiviteit op 11 oktober, de dag dat het precies 100 jaar geleden is dat de gemeenteraad van De Bilt de naam Bilthoven aannam. Als het aan de evenementencommissie ligt wordt er 11 oktober een nieuwe traditie neergezet voor de komende 100 jaar..
 
Logo 100-jaar Bilthoven
Om on- en offline uiting te kunnen geven aan het 100-jarig bestaan en diverse activiteiten hieromtrent is een logo nodig. Bilthoven en omgeving kent veel creatievelingen. Wie wil en gaat een logo voor 100-jaar Bilthoven vormgeven? Inwoners van binnen en buiten Bilthoven, ZZP’ers, bedrijven, hobbyverenigingen, scholieren….. iedereen mag en kan meedoen. 
 
Logo-voorstellen kunnen op 2 manieren ingediend worden. Digitaal (bilthoven100@gmail.com) of afleveren in de Bilthovense Boekhandel (Julianalaan 1). Vergeet niet uw persoonlijke gegevens er bij te noteren. Sluitdatum is 22 juli. Een ‘vakjury’ zal beslissen welk logo uiteindelijk hét beeldmerk van 100-jaar Bilthoven wordt en de straten in het centrumgebied gaat opsieren. De winnaar ontvangt naast 100-jarige roem ook een toepasselijke prijs. Houd bij het ontwerp er rekening mee dat het logo herkenbaar moet zijn op allerlei communicatie-uitingen en in verschillende formaten (groottes). 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie