De Bilt viert Veteranendag

22 juni 2017 om 12:32 Algemeen

De Bilt - Op vrijdag 23 juni viert de gemeente De Bilt de Nederlandse Veteranendag. De gemeente nodigt alle dienende en oud dienende oorlogsveteranen uit de zes kernen uit om naar het gemeentehuis van De Bilt te komen.

Om 13.30 uur vindt de ontvangst plaats op het gemeentehuis in Bilthoven. De veteranen worden om 14.50 uur welkom geheten door burgemeester Sjoerd Potters. Aansluitend zullen zij per bus naar het Nationaal Militair Museum gaan om daar een rondleiding te krijgen. Rond 16.15 uur zullen zij terugkeren naar gemeente De Bilt waar rond 17.30 uur een gezamenlijke maaltijd wordt genoten en rond 19.30 uur sluit de burgemeester het programma af.

Voor wie?
Alle bij het Veteraneninstituut geregistreerde veteranen die woonachtig zijn in de gemeente De Bilt hebben een uitnodiging voor Veteranendag 2017 ontvangen. Niet alleen oud-militairen, maar ook militairen in actieve dienst hebben recht op de veteranenstatus als zij hebben deelgenomen aan vredesoperaties in internationaal verband. Veteranen uit de gemeente De Bilt die geen uitnodiging hebben ontvangen zijn uiteraard ook van harte welkom. 
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie