(v.l.n.r:) Rob Stevers, Wesley Termaat en Jef de Clercq van Poonawalla Science Park B.V.draaiden liedjes van weleer voor de bewoners van het Leendert Meeshuis. Foto: Wilma Witkamp.
(v.l.n.r:) Rob Stevers, Wesley Termaat en Jef de Clercq van Poonawalla Science Park B.V.draaiden liedjes van weleer voor de bewoners van het Leendert Meeshuis. Foto: Wilma Witkamp. (Foto: )

20190528 persbericht Poonawalla Leendert Meeshuis

PERSBERICHT

De Bilt, 28 mei 2019

Medewerkers Poonawalla helpen bij Leendert Meeshuis


Ruim 20 medewerkers van Poonawalla Science Park B.V. (Poonawalla) staken onlangs de handen uit de mouwen bij het Leendert Meeshuis. Gezamenlijk schuurden en schilderden zij een deel van het binnen- en buitenmeubilair. Dankzij de vrijwilligers kunnen de bewoners van het Leendert Meeshuis weer genieten van een opgeknapte binnenruimte en de binnentuin met geschilderde stoelen en tafels.

Muziek
Diezelfde middag ging ook een aantal vrijwilligers van Poonawalla langs bij de bewoners met een prachtig draaiorgeltje. In de huiskamers trakteerden ze de bewoners op liedjes van vroegere tijden, en gingen ze rond met ouderwetse stroopwafeltjes.

Woonplezier
Met deze actie leverden de medewerkers van Poonawalla een concrete bijdrage aan de Biltse samenleving. Edmée Smissaert van het Leendert Meeshuis vertelt: "Met de huidige ontwikkelingen in de zorg is er steeds minder tijd om extra werkzaamheden uit te voeren. Een deel van het massief houten meubilair was eigenlijk al een paar jaar toe aan een opknapbeurt. Een goed onderhouden leefomgeving draagt immers in grote mate bij aan het woonplezier van onze bewoners. We zijn blij dat de vrijwilligers van Poonawalla deze taak op zich hebben genomen".

Maatschappelijk Betrokken
Samen voor De Bilt organiseerde deze middag. Deze stichting legt contacten tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. Zij organiseert allerlei activiteiten om maatschappelijke betrokkenheid te bevorderen in gemeente De Bilt.


Ook actief worden?
Wilt u, net als Poonawalla Science Park B.V., samen met collega`s actief zijn in de Biltse samenleving, neem dan contact op met Judith Boezewinkel van Samen voor De Bilt: judith@samenvoordebilt.nl of 06 – 11 56 49 57.

Meer berichten