Gezellig slenteren op de Jaarmarkt in De Bilt. FOTO: Archief BC
Gezellig slenteren op de Jaarmarkt in De Bilt. FOTO: Archief BC

Jaarmarkt winkelcentrum Hessenweg-Looydijk in De Bilt

29 mei 2017 om 11:48 Algemeen

De Bilt - De winkeliersvereniging Hessenweg en Looydijk bereidt zich voor op de Jaarmarkt. Die wordt gehouden op zaterdag 10 juni van 10.00 tot 17.00 uur.

De voorzitter van de Winkeliersvereniging Hessenweg-Looydijk Bas van Loo vertelt: “Door de medewerking van de gemeente, brandweer en politie zijn alle vergunningen weer in orde zodat deze dag vlekkeloos kan verlopen!  De jaarmarkt wordt elk jaar druk bezocht, tot zelfs van ver buiten de gemeentegrenzen komt men hierop af. Het is een mooi evenement voor ons als  winkelcentrum welke wij steeds aantrekkelijker willen maken. Iedereen draagt daar zijn/ haar steentje aan bij op eigen innovatieve manier waardoor de jaarmarkt steeds leuker wordt.”

Jaarmarkt 

Winkeliers van de Hessenweg-Looydijk hebben een eigen stand met aantrekkelijke acties en aanbiedingen speciaal voor onze klanten die de jaarmarkt bezoeken. Buiten heeft vanaf 13.00 uur live muziek van ’Five of a Kind’ en DJ Menno Verkade draait heerlijke muziek voor de bezoekers. Ook is er een leuke modeshow. De lokale brandweer is dit jaar aanwezig voor het werven van nieuwe jeugdleden. En er zijn leuke kinderattracties.

Gratis parkeren rond het terrein van de jaarmarkt. De bussen worden tijdens de jaarmarkt omgeleid waardoor de haltes op de Hessenweg buiten gebruik zijn. 

Van Loo: “De winkeliers hebben hun uiterste best gedaan en het belooft weer een gezellige jaarmarkt te worden. Wij zien er naar uit!”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie