Beachvolleybaltoernooi op zaterdag 24 juni

24 mei 2017 om 15:01 Algemeen

De Bilt - Voor de derde keer wordt er deze zomer in Bilthoven een beachvolleybaltoernooi gehouden. Dit toernooi vindt zaterdagmiddag 24 juni van 13.00 tot 17.00 uur plaats op de velden van Irene Beach bij Nova aan de Tweelingen.

Hier liggen dertien prachtige beachvolleybalvelden. Het toernooi wordt georganiseerd door MENS De Bilt in samenwerking met Beachvolleybal vereniging Irene Beach. Inschrijven voor het toernooi kan vanaf nu.  

Het idee is 2 jaar geleden ontstaan naar aanleiding van een onderzoek in de gemeente. Daar blijkt uit dat een flinke daling zit in het aantal lidmaatschappen bij verenigingen in de leeftijd van 16-54 jaar. De buurtsportcoaches van MENS De Bilt willen de dalende trend keren. Dit toernooi is hier een onderdeel van. De organisatie hoopt op verschillende doelgroepen, vriendengroepen, leraren teams, bedrijventeams, besturen van sportverenigingen, iedereen is welkom. Er wordt gespeeld op het zand 4 tegen 4. 

De inschrijfkosten bedragen 20 euro per deelnemend team. Graag ontvangen wij een originele teamnaam, een contactpersoon, een tel.nr. en namen van de deelnemers. Gegevens doorgeven per mail aan Jeffrey van Delft: j.vandelft@mensdebilt.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie