Heel De Bilt bakt op jaarmarkt De Bilt

22 mei 2017 om 10:04 Algemeen

Heel De Bilt bakt op jaarmarkt De Bilt

De Bilt - Tijdens de jaarmarkt op 10 juni organiseert Bouwman Boeken voor de tweede keer een bakwedstrijd voor de beste thuisbakkers van De Bilt. Wie bakt de mooiste en lekkerste taart van het dorp? 

De spelregels:
•    Lever op 10 juni tussen 10.00 en 11.00 uur jouw  taart in bij Bouwman Boeken op Hessenweg 168. Zorg ook dat je het recept op maximaal 1 A4 erbij doet. 
•    Presenteer je taart op een bord of een schaal, en vergeet niet om je naam en telefoonnummer er duidelijk op te zetten. 
•    Alle taarten worden gefotografeerd en geëxposeerd in de boekhandel. De foto’s zijn nodig zodat de jury niet alleen de smaak, maar ook het uiterlijk van de creatie kan beoordelen. 

De jury bestaat uit de bezoekers van de jaarmarkt. Van 12.00 tot 15.00 uur mag iedereen komen proeven en een juryformulier invullen. Er wordt gelet op smaak en uiterlijk. Biologische taarten krijgen een puntje extra.

Om 16.00 uur wordt buiten op het grote podium de winnaar bekend gemaakt. De beste meesterbakker mag een kookboek naar keuze uitzoeken ter waarde van 50 euro.

Doe je mee als bakker? Meld je dan aan via info@bouwmanboeken.nl of tel 030-2200112
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie