Marijn Peperkamp neemt afscheid als raadslid

In de raadsvergadering van 28 mei nam Marijn Peperkamp afscheid als raadslid voor GroenLinks en in dezelfde vergadering werd Ingrid Oude Lenferink geïnstalleerd als haar plaatsvervanger. GroenLinks bedankt Marijn voor haar grote inzet in de 14 maanden dat zij deel uitmaakte van de fractie en wenst haar alle goeds voor de toekomst!

Tijdens de vergadering sprak fractievoorzitter Henk Zandvliet haar toe. Dat deed hij volgens eigen zeggen met gemengde gevoelens, want GroenLinks verliest in Marijn een gedreven raadslid, iemand die zich met hart en ziel heeft ingezet voor een eerlijke en duurzame samenleving. Tegelijk had hij alle begrip voor haar beslissing, omdat ze te vaak gebotst heeft met de gemeentelijke bureaucratie om nog langer de toewijding te kunnen opbrengen die nodig is om het raadswerk met volle inzet te kunnen blijven doen.

GroenLinks is blij met een uitstekende opvolgster in de persoon van Ingrid Oude Lenferink. Marijn onderstreepte in haar afscheidsspeech dat hierdoor ook de man/vrouwverhouding in de fractie in balans blijft en zij sprak de wens uit dat dit in de toekomst ook voor de gemeenteraad als geheel zal gaan gelden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden