FOTO: Hans Lebbe
FOTO: Hans Lebbe

Jolanda van Hulst nieuwe voorzitter Voedselbank De Bilt

12 mei 2017 om 13:33 Algemeen

De Bilt - Rob Veerman legt zijn werk als voorzitter van de plaatselijke Voedselbank neer. Hij wordt opgevolgd door ex-wethouder Jolanda van Hulst-Mazirel.

In maart heeft de voorzitter van Voedselbank De Bilt Rob Veerman te kennen gegeven zijn werkzaamheden als voorzitter te willen beëindigen. Rob heeft als voorzitter en ambassadeur van de Voedselbank een grote bijdrage geleverd aan de professionalisering en de financiële gezondheid van de organisatie. Voedselbank De Bilt is hem daarvoor zeer erkentelijk. Rob blijft als chauffeur actief voor de Voedselbank.

Het bestuur van Voedselbank De Bilt werd daarmee voor de opdracht geplaatst om op zoek te gaan naar een goede opvolger. “Wij prijzen ons gelukkig te kunnen berichten dat wij daarin zijn geslaagd,” aldus secretaris André Schellart. “Jolanda van Hulst-Mazirel, oud-wethouder van onze gemeente, zal vanaf heden het voorzitterschap op zich nemen. Wij verwelkomen haar en vertrouwen op een plezierige samenwerking.”

Jolanda van Hulst hierover: “Het is mooi om voorzitter te worden van Voedselbank De Bilt. Ik ben ook trots om het werk van Rob Veerman voort te zetten en verder uit te bouwen. Ik kan niet wachten om mijn kennis, ervaring en netwerk in te zetten voor de voedselbank. Ik wil graag de taak op mij nemen om meer vrienden voor Voedselbank De Bilt te vinden, die met hun bijdrage ons willen ondersteunen. Die net als onze leveranciers, sponsoren en natuurlijk de onmisbare vrijwilligers, achter ons staan.” 
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie