Beter De Bilt houdt open avond over plannen De Kwinkelier

12 mei 2017 om 15:49 Algemeen

De Bilt –  De fractie van Beter de Bilt houdt woensdag 17 mei een avond over De Kwinkelier. De avond vindt plaats in de Bremhorst en start om 20.00 uur.

Gezien de recente ontwikkelingen omtrent ontevreden ondernemers en de voorgenomen verkoop van een stuk grond, wil de fractie van Beter de Bilt graag de mening hierover horen van zowel ondernemers als het winkelend publiek. Beter de Bilt wil horen wat ondernemers en winkelend publiek zouden willen in De Kwinkelier en hoe de gemeenteraad hier ondersteunend in kan zijn.
Beter De Bilt heeft een motie voorbereid die in de commissievergadering van 11 mei wordt ingebracht. Raadslid Pim van de Veerdonk: “In de motie roepen wij het College op om een leegstandsverordening op te stellen. De langdurige leegstand van winkelpanden in onze gemeente en met name in De Kwinkelier is een doorn in het oog en tast de leefbaarheid aan van ons centrum. Met een leegstandsverordening moeten vastgoedeigenaren de leegstand van hun vastgoed melden, vervolgens in overleg treden met de gemeente over het gebruik waarbij de gemeente actiever kan sturen dan tot op heden het geval is. Komt allen! Laat uw mening horen over leegstand en onze winkelcentra!”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie