PvdA De Bilt organiseert discussieavond

15 april 2017 om 19:12 Algemeen

De Bilt – Op woensdag 10 mei houdt de PvdA De Bilt een discussieavond over het nieuwe subsidiebeleid van vrijwilligersorganisaties.

PvdA-raadslid Erik van Esterik: “De concrete aanleiding is dat het college van burgemeester & wethouders een nieuw subsidiebeleid voorlegt aan de gemeenteraad. Wij willen weten hoe vrijwilligersorganisaties en hun vrijwilligers denken over toekomstig subsidiebeleid.”

De PvdA wil praten over vragen als: ‘Hoe zou het nieuwe subsidiebeleid er uit moeten zien?’ ‘Wat willen we bereiken met het nieuwe subsidiebeleid?’

Van Esterik: “Netjes gezegd, is het natuurlijk wel opvallend dat het college van D66, Beter de Bilt, CDA en GroenLinks nu pas met nieuw subsidiebeleid komt. Twee jaar geleden werden alle vrijwilligersorganisaties zonder beleid of visie gekort met 7%. Dat leidde tot veel ophef. Wij willen dus ook weten of de korting van 7% tot grote problemen heeft geleid bij het belangrijke werk dat vrijwilligers doen.”

De discussieavond vindt plaats in het WVT aan de Talinglaan in De Bilt en start om 20.00 uur. Rond 22.00 uur wordt de avond afgesloten. Iedereen is welkom om mee te praten. Aanmelding bij voorkeur vooraf bij erikvanesterik@hotmail.com
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie